Digital Product Management experts uit de praktijk

De beste experts leren jou alles over Digital Product Management

Jouw Digital Product Management experts

Milo Oostergo

Milo Oostergo

Principal Product Manager - AWS

Milo begrijpt wat een productorganisatie inhoudt door zijn ervaring bij Amazon. Momenteel werkt hij als Principal Solutions Architect. In het verleden was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie van Alexa for Business, waarbij hij de Working Backwards-methodologie gebruikte en de Press Release presenteerde aan het leiderschapsteam van Amazon en Jeff Bezos. Milo wordt voortdurend uitgedaagd om nieuwe technologieën toe te passen in nieuwe producten met zijn productteam. Hoewel Milo zichzelf misschien niet op die manier zou omschrijven, is hij uitgegroeid tot een Product Leader.

Maarten Wolters

Maarten Wolters

Senior Product Manager - Booking.com

Maarten weet wat werken als Product Manager betekent bij een fast paced technologie bedrijf waar alles om data draait op een wereldwijde schaal. Met zijn teams is Maarten verantwoordelijk binnen Booking.com om de meeste waarde te creëren rondom betalingen van (hotel) overnachtingen voor alle verschillende stakeholders. Voor Booking.com werkte Maarten bij de Rabobank. Door deze ervaring weet hij hoe het is om als product manager te werken in een grote organisatie die in een digitale transformatie zit en een digitale organisatie die transformeert tot een grote organisatie. De combinatie maakt van Maarten een expert in agile product management en stakeholder management.

logo Booking.com

Thomas Bergman

Thomas Bergman

Head of Engineering - HeatTransformers

Thomas geloofd in product management als onderscheidend vermogen om te innoveren. Thomas is een technisch leider met het talent om robuuste Digtial/IT-afdelingen op te zetten die bedrijven naar nieuwe hoogten tillen. Met een bewezen ondernemers-trackrecord blinkt hij uit in de ontwikkeling en levering van complexe SaaS-producten. Thomas heeft de skills om diep in architecturale discussies te duiken, leidende transformatieve initiatieven te ontplooien, technische teams te coachen en met altijd een schep oog voor budgetten.

Heat transformers

Astrid Claessen

Astrid Claessen

Agile Coach & Product Owner Expert

Waarde creëren door constant te verbeteren en discovery, dat is wat Agile voor Astrid betekent. Door rollen als Coach, Product Owner, en Adviseur bij organisaties zoals ING, Rabobank, HSBC en NPO weet zij als geen ander hoe om te gaan met de weerbarstige praktijk in de digitale transitie van organisaties. Hierdoor begrijpt Astrid heel goed de uitdagingen die organisaties hebben in het streven om waarde te leveren aan klanten. Als zelfstandige expert zet zij haar kennis in om organisaties de volgende stap te zetten in het leveren van waardevolle producten.

Machiel Oskam

Machiel Oskam

Director User Experience - Online Department

Computer don’t be a machine. Het professionele doel van Machiel is om human-centred design bij organisaties in te bedden zodat zij de beste (digitale) ervaringen voor gebruikers en klanten creëren. Machiel is de een van de oprichters van Online Department, een snel groeiend Rotterdams bedrijf  gespecialiseerd in het ontwerpen van fantastische ervaringen door het inzetten van UX design.

 

Emile Berckmoes

Emile Berckmoes

Product Strategist - Product Department

Digital Product Management staat gelijk aan waarde create omdat het zorgt voor verbinding tussen markt, klanten en het product/diensten portfolio. Emile zijn super power is om een klantbehoeftes te doorgronden en te vertalen naar een product strategie een praktisch actieplan. Emile heeft zijn ‘product’ ervaring opgedaan bij IIR (Informa), Powerhouse (Essent/RWE) als zelfstandig product strategist en Head of Product bij Sympower. Emile heeft Product Department opgericht omdat product denken de volgende en cruciale stap is in de digitalisatie van organisaties.

Lodewijk Gimberg

Lodewijk Gimberg

Management Consultant - Change Department

Lodewijk is een OKR (Objective Key Results) expert. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om inzichtelijk en kwantificeerbare doelen te stellen om succesvol te kunnen zijn. Bij het trainen en implementeren van OKR’s ligt de focus op oplossingen die passen bij de behoeften en cultuur van de organisatie. Tevens is Lodwijk gecertificeerd Integral Master Coach™ bij Stretch company.

 

Anna Borbotka

Anna Borbotka

Product Marketing Lead

Anna, een ervaren expert op het gebied van productmarketing met meer dan 8 jaar ervaring, leidt de transformatie van de B2B-koop- en verkoopervaring bij TomTom, een wereldleider op het gebied van kaart- en navigatietechnologie. Anna ervaart dagelijks het verschil tussen de praktijken van verkopers en de voorkeuren van kopers in de B2B-techsector. Ze is ervan overtuigd dat Product Marketing de sleutel is tot het aanpakken van deze uitdaging.

tomtom logo

 

Karim Qurie

Karim Qurie

Product Manager

Karim Qurie, een globally-minded entrepreneur en Product Manager met een passie voor ambitieuze doelen. Zijn enthousiasme stuwt innovatieve ideeën voort, waarbij hij het belang van effectieve communicatie benadrukt. Sinds 2017 draagt Karim bij aan productontwikkeling, momenteel excellerend bij Booking.com op het gebied van data, kunstmatige intelligentie en productontwikkeling.

Booking.com logo

 

Daniel Schaftrat

Daniel Schaftrat

Product Strategist

Daniel is een empathische B2B SaaS-leider met meer dan 10 jaar ervaring en een brede achtergrond in het opbouwen van bekwame teams, variërend van productmanagement, pre-sales / solution engineering, ISV-partnerships en projectmanagement. Met zijn internationale ervaring en strategische product management skills, helpt hij beginnende (B2B SaaS) bedrijven bij het opbouwen en laten groeien van hun productorganisatie. Dit omvat het implementeren van een schaalbare productstrategie, product develpment processen en het overbruggen van de kloof tussen de technische en commerciële organisatie.

Product Department

Interesse om je kennis te delen

Interesse om je kennis te delen

Komt hier jouw naam te staan als expert?

Product Department is altijd op zoek naar instructeurs en product mentors om samen fantastische product managers op te leiden. Interesse om samen met Product Department aan de slag te gaan? Neem dan contact op.