Digital Product Management experts uit de praktijk

De beste experts leren jouw alles over Digital Product Management

Jouw Digital Product Management experts

Thomas Bergman

Thomas Bergman

Group Director IT - CTP

Thomas geloofd in product management als onderscheidend vermogen om te innoveren. Vanuit verschillende management rollen binnen software development heeft Thomas product management gebruikt om nieuwe (digitale) producten te ontwikkelen en succesvol te lanceren. Thomas is verantwoordelijk voor de digital strategy en het platform. CTP is een leider op het gebied van designen en bouwen van vastgoedlocaties en het managing business parks voor klanten (huurders). 

CTP logo

 

Machiel Oskam

Machiel Oskam

Director User Experience - Online Department

Computer don’t be a machine. Het professionele doel van Machiel is om human-centred design bij organisaties in te bedden zodat zij de beste (digitale) ervaringen voor gebruikers en klanten creëren. Machiel is de een van de oprichters van Online Department, een snel groeiend Rotterdams bedrijf  gespecialiseerd in het ontwerpen van fantastische ervaringen door het inzetten van UX design.

 

Milo Oostergo

Milo Oostergo

Principal Product Manager - AWS

Milo weet als geen ander wat een product organisation is door zijn ervaring bij Amazon. In zijn huidige rol is hij verantoordelijk voor de ontwikkeling van het voice-producten voor Alexa voor Business. Door constant uitgedaagd te worden om nieuwe technologieen in nieuwe producten toe te passen met zijn product team heeft Milo zich ontwikkeld tot een Product Leader, al zal hij zelf dit misschien niet zo zeggen.

Astrid Claessen

Astrid Claessen

Agile Coach & Product Owner Expert

Waarde creëren door constant te verbeteren, dat is wat Agile voor Astrid betekent. Door rollen als Coach, Product Owner, en Adviseur bij organisaties zoals ING, Rabobank, HSBC en NPO weet zij als geen ander hoe om te gaan met de weerbarstige praktijk in de digitale transitie van organisaties. Hierdoor begrijpt Astrid heel goed de uitdagingen die organisaties hebben in het streven om waarde te leveren aan klanten. Als zelfstandige expert zet zij haar kennis in om organisaties de volgende stap te zetten in het leveren van waardevolle producten. 

Maarten Wolters

Maarten Wolters

Senior Product Manager - Booking.com

Maarten weet wat werken als Product Manager betekent bij een fast paced technologie bedrijf waar alles om data draait op een wereldwijde schaal. Met zijn teams is Maarten verantwoordelijk binnen Booking.com om de meeste waarde te creëren rondom betalingen van (hotel) overnachtingen voor alle verschillende stakeholders. Voor Booking.com werkte Maarten bij de Rabobank. Door deze ervaring weet hij hoe het is om als product manager te werken in een grote organisatie die in een digitale transformatie zit en een digitale organisatie die transformeert tot een grote organisatie. De combinatie maakt van Maarten een expert in agile product management en stakeholder management.

logo Booking.com

Emile Berckmoes

Emile Berckmoes

Product Strategist - Product Department

Product Management staat gelijk aan waarde creatie omdat het zorgt voor verbinding tussen de markt, klanten en het product/diensten portfolio. Emile zijn kracht is om een productstrategie te ontwikkelen en te vertalen naar praktijkgerichte acties. Bij IIR/Informa en Powerhouse/Essent/Innogy heeft Emile producten ontwikkeld en geïntroduceerd in B2B, Energy, Industry, Finance, Educatie en SaaS. Emile heeft Product Department opgericht omdat product denken de volgende en cruciale stap is in de digitalisatie van organisaties.  

Wendy van Thiel

Wendy van Thiel

Director Product - Sparkmeter

Wendy heeft meer dan een decennium ervaring aan software ontwikkeling. Zij coached startende product owners en managers en stelt met informeel en motiverend leiderschap (remote) teams in staat goed samen te werken. Haar teams combineren klantinzichten en data analyse om maximale waarde te creëren voor klant en business. Bij Sparkmeter is Wendy verantwoordelijk als Director Product voor een portfolio van software producten.

logo sparkmeter

 

Interesse om je kennis te delen

Interesse om je kennis te delen

Komt hier jouw naam te staan als expert?

Product Department is altijd op zoek naar instructeurs en product mentors om samen fantastische product managers op te leiden. Interesse om samen met Product Department aan de slag te gaan? Neem dan contact op. 

Lodewijk Gimberg

Lodewijk Gimberg

Management Consultant - Change Department

Lodewijk is een expert op het gebied van het organiseren van veranderingen binnen organisaties en het inzichtelijk (kwantificeerbaar) maken van de doelen. Hierbij ligt de focus op oplossingen die passen bij de behoeften en cultuur van de organisatie. In een transitie naar een product organisatie is deze pragmatische aanpak cruciaal. Om zijn expertise in de praktijk toe te passen heeft Lodewijk 6 jaar geleden Change Department opgericht.