FAQ’s 

Staat je vraag er niet bij? neem dan contact op 

Download hier je brochure

Wat is het adres waar de opleiding plaatsvindt? Ik zie alleen maar een plaats staan.

Voor iedere opleiding wordt eerst de plaats bepaald om de deelnemer duidelijkheid te bieden. Bij inschrijving volgt het exacte adres van de locatie voor de klassikale lessen. Iedere locatie die wordt gekozen is goed bereikbaar met OV en de auto.

 

Voor wie zijn de opleidingen ontwikkeld?

De opleiding Digital Product Management is ontwikkeld voor professionals die in het domein van digital product management actief zijn.

Dit zijn o.a. Product Managers, senior Product Managers, Head of Product, Chief Product Officer, Marketing Manager, Head of Marketing, Business Developer, Manager Digital, Innovatie Managers en Product Marketing Managers. 

Digital Product Management verbindt de Business en Digital/IT door het ontwikkelen van een geïntegreerde product, marketing & sales aanpak. Kennis en inzichten in Digital Product Management is daarom van grote waarde voor professionals werkzaam in marketing, sales, product en Digital/It.  

Kan ik de start datum verschuiven nadat ik mij heb ik geschreven?

Ja, verschuiven van de start datum is mogelijk maar dan wel binnen de gestelde termijn van 6 weken voor aanvang van start van de opleiding. Zie de algemene voorwaarden.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, annuleren kan kosteloos binnen 14 dagen de inschrijving. Na die periode gelden de algemene voorwaarden van artikel 5.

Word ik toegelaten tot een opleiding?

Je kunt je voor iedere opleiding je inschrijven. Eventuele specifieke toelatingseisen zijn per opleiding terug te vinden op de website. Als je twijfelt kun je het beste contact opnemen met onze opleidingsadviseur op het telefoonnummer 06-34941527 of mail naar info@productdepartment.nl.

Hoeveel tijd kost de opleiding mij?

Iedere opleiding heeft een bepaald aantal uren en/of dagen gespecificeerd waarin de daadwerkelijke (live) lessen online en offline worden geven. Naast de live lessen zijn er nog opdrachten en word je gevraagd om stof voor te bereiden. Een indicatie is om ongeveer 20% extra tijd per opleiding hiervoor te rekenen.

Wat is het Digital Product Management Diploma Certicaat?

Product management is (nog) geen officieel vak en tot nu toe is de meest voorkomende training in de vorm van artikels, presentaties, conferentie-videos en boeken. De focus ligt hierbij vaak op het afbakenen van de rol en de taken van de product manager of product owner.  Echter het ‘product’ vak houdt echter veel meer in. De dagelijkse werkzaamheden met het software development team is maar een onderdeel.  Product Department heeft daarom o.a. de opleiding Digital Product Management ontwikkeld om de capabilities te trainen van de deelnemers om zo een Digital Product Management expert te worden.  Wanneer de opleiding succesvol wordt afgerond ontvangen de deelnemers als bewijs het Digital Product Management expert Diploma Certificaat.

Ik ben geen ervaring met product management. Kan ik me dan wel een opleiding volgen?

Ja, je kunt jezelf inschrijven voor een van de opleidingen. Na je inschrijving hebben we nog een intake om je leerbehoeftes en doelen te matchen met de inhoud. Maar mocht je twijfelen, neem dan contact op met de opleidingsadviseur via 06-34941527 of mail naar info@productdepartment.nl

Ik heb nog niet eerder van Product Department gehoord? Wie is Product Department?

Product Department bestaat sinds 2020 en heeft als doel om fantastische Digital Product Management experts op te leiden die succesvol producten en diensten in de markt zetten en waarde voor klanten creëren. De opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld op basis van intensief marktonderzoek om goed in te spelen op de kennis en vaardigheden die organisaties nu nodig hebben om de next step te zetten en de Business en Digital/IT met elkaar te verbinden.