Advisory Board

Helpt Digital Product Management op de kaart te zetten

Advisory Board

Hedwig Dros

Hedwig Dros

Partner & Manager Distributie - Money View

Scherp en nuchter, zo kijkt en beoordeelt Hedwig het productaanbod van financiële dienstverleners. De kleine lettertjes verbindt zij met de trends en ontwikkelingen om te beoordelen welke waarde de producten leveren voor klanten. Hedwig is partner bij Money View en verantwoordelijk voor de distributie van de data voor het Money View platform, een suite van software oplossingen en datafeeds, waarmee banken, verzekeraars, vergelijkers en adviseurs door inzicht competitief kunnen blijven door producten te ontwikkelen, aan te passen, te vergelijken en te adviseren.

Thomas Bergman

Thomas Bergman

Head Digital - Quidion

Thomas geloofd in product management als onderscheidend vermogen om te innoveren. Vanuit verschillende management rollen binnen software development heeft Thomas product management gebruikt om nieuwe (digitale) producten te ontwikkelen en succesvol te lanceren. Thomas is nu bij Guidion verantwoordelijk voor het uitbouwen van een 2-sided platform dat (zelfstandige) monteurs matched met grote merken die consumenten helpt met installaties en onderhoud in-en om het huis.

Open positie

Open positie

-

Product Department heeft als doel om Product Management op de kaart te zetten door fantastische product managers op te leiden die succesvol producten en diensten vermarkten. De vraag aan de advisory board is om Product Department te challengen en nieuwe inzichten te bieden om het doel te halen. Interesse? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.